today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Creta Farms: Tην ep;omenh εβδομάδα στο εργοστάσιο ο Δ.Βιντζηλαίος

Την άλλη εβδομάδα θα βρεθεί στο εργοστάσιο της Creta Farms ο Δημήτρης Βιντζηλαίος, σύμφωνα με πληροφορίες.

Θα συζητήσει με στελέχη της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας και τους εργαζόμενους το σχέδιό του για την επόμενη μέρα της Creta Farms. Σύμφωνα με πληροφορίες , τα σενάρια που ακούγονται στην αγορά σχετικά με τις προθέσεις του νέου, όπως φαίνεται, ιδιοκτήτη της Creta Farms, είναι:

Συγχώνευση της Creta Farms με τη Λακωνική
Ίδρυση νέας εταιρείας με νέο ΑΦΜ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία Impala του Δημήτρη Βιντζηλαίου έχει έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τις τράπεζες. Προτείνει κούρεμα δανείων κατά 50% και μέσω της συμφωνίας εξυγίανσης αναμένεται να κουρευτούν και τα οφειλόμενα σε πελάτες και προμηθευτές. Η πλευρά της Impala Investment εκτιμάται ότι θα προσφέρει ρευστότητα στην εταιρεία μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Τα κεφάλαια, που αναμένεται να εισρεύσουν, είναι μεταξύ €15-20 εκατ.

Αμέσως μετά τις επίσημες δηλώσεις του προτιμητέου επενδυτή (αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες), η γενική συνέλευση της εταιρείας, που έχει συγκληθεί στις 23 Δεκεμβρίου, θα κληθεί να επικυρώσει τη συμφωνία. Στη συνέχεια, ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για υπαγωγή στο άρθρο 106 του Πτωχευτικού Κώδικα (συμφωνία εξυγίανσης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ