today-is-a-good-day
12.4 C
Athens

Απρεπείς εξυπνακισμοί ΣΥΡΙΖΑ: Τεχνικές “καλώς ήλθε το δολάριο” από την κυβέρνηση

“Ο υπουργός Ανάπτυξης, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί να προκαλέσει το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον με τεχνικές που φαίνεται να έχει αντιγράψει από τη συμπαθή ταινία «Καλώς ήλθε το δολάριο»”, αναφέρει σε μία τουλάχιστον άστοχη και σίγουρα με απρεπείς παραλληλισμούς ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει τους εξυπνακισμούς αναφέροντας:

“«Γιατί δεν πουλάμε πιο πολλά… Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε τα πάντα» αναρωτιέται σε συνάντηση που είχε με Αμερικάνους επενδυτές την προηγούμενη Δευτέρα στο πλαίσιο του 21ου Ετήσιου Φόρουμ «Invest in Greece» στη Νέα Υόρκη. Και για να παροτρύνει τους πιο διστακτικούς, τους καθησυχάζει ότι «η όρεξη μας είναι τόσο τεράστια και κάθε μήνας που περνά γίνεται μεγαλύτερη».

Προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι μέρες που η Ελλάδα περίμενε τον στόλο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η αδιαμφισβήτητη ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων προϋποθέτει αναπτυξιακό σχέδιο, τήρηση της εργατικής και περιβαλλοντικής νομοθεσίας, στήριξη των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Κρίσιμα ζητήματα που φαίνεται να αγνοεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν θα της επιτρέψουμε να διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό, παριστάνοντας τον ντελάλη που προσπαθεί να ξεπουλήσει την πραμάτεια του.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ