today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

«Bottega Diner», στην Εβδομάδα Τέχνης του Μαϊάμι

Ένα αρ ντεκό eatery σε περίβλημα χρυσού εγκαινιάστηκε αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της Miami Art Week 2019, στην εμβληματική 11th Street της παραλίας του Μαϊάμι. Ονομάζεται «Bottega Diner» και εορτάζει το άνοιγμα καταστήματος του οίκου μόδας Bottega Veneta στη συνοικία Miami Design District. Το eatery είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο και σερβίρει το κλασικό αμερικάνικο μενού του, συμπληρωμένο με αντικείμενα -σε περιορισμένο αριθμό- του ιταλικού οίκου, όπως χάρτινα καλαμάκια, πετσέτες, κύπελλα καφέ, σημαιούλες σε οδοντογλυφίδες και χρυσά σπιρτόκουτα.

«Ήθελα να είναι όλοι προσκεκλημένοι στα εγκαίνιά μας στο Μαϊάμι» είπε, στο Designboom, o διευθυντής δημιουργικού στον οίκο, Ντάνιελ Λι. «Το “Bottega Diner” παντρεύει κάτι που είναι αμερικανικό κλασικό με τη χρυσή ιταλική εξτραβαγκάντσα». Κάτω από μια ροζ νέον φωτεινή πινακίδα, το eatery αντανακλά τη χαρούμενη σχεδιαστική φιλοσοφία του Ντάνιελ Λι και το «ζώντας τη στιγμή». Τη βραδιά των εγκαινίων, οι πελάτες σερβιρίστηκαν μεταξύ άλλων και το «All-Nighter», το κλασικό μιλκ σέικ της 11th Street.

«Το diner αντανακλά τη σχεδιαστική φιλοσοφία του Λι, αξιοποιώντας την αγαπημένη κληρονομιά της αμερικανικής ποπ κουλτούρας – διατηρώντας την ουσιαστική αξία της, αλλά αλλάζοντάς την σε μια παιχνιδιάρικη και απολύτως καινούργια οπτική για να δημιουργήσει κάτι απολαυστικά καινούργιο» υπογράμμισαν από τον ιταλικό οίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ