today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ο ισχυρός άνδρας της Coca Cola Αλκης Δαυίδ, καλείται να πληρώσει 58 εκατ. δολάρια για σεξουαλική παρενόχληση

Να πληρώσει 58 εκατ. δολάρια στη βοηθό του καλεί αμερικανικό δικαστήριο τον Ελληνα δισεκατομμυριούχο Αλκιβιάδη (Αλκη) Δαυίδ, καθώς η γυναίκα προσέφυγε εναντίον του με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Δαυίδ είναι κληρονόμος του ομίλου Λεβέντη – Δαυίδ, ιδιοκτήτριας εταιρείας των εργοστασίων εμφιάλωσης της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Ο Άλκης Δαυίδ είναι επίσης ο ιδρυτής του FilmOn.TV και του Hologram USA και ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης που εμπορεύεται πετρέλαιο που εξάγεται από φυτά κάνναβης, και την οποία έχουν «αποθεώσει» celebrities όπως ο Σνουπ Ντογκ και η σχεδιάστρια μόδας, Ντονατέλα Βερσάτσε.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η Mahim Khan, που εργαζόταν στο παρελθόν για τον Αλκη Δαυίδ, κέρδισε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Ελληνας δισεκατομμυριούχος πρέπει να πληρώσει αποζημίωση ύψους 58 εκατ. δολαρίων, ενώ πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ποσά που έχουν επιδικαστεί σε τέτοιου είδους υπόθεση, σύμφωνα με την εισαγγελέα Gloria Allred.
Η Khan εργαζόταν ως βοηθός παραγωγής στις εταιρείες του Δαυίδ στο Λος Αντζελες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ