today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

New SIA Greece: Ζητάει 45 στελέχη

Η New SIA Greece, η κατά 100% θυγατρική της SIA δημιουργεί ένα Κέντρο Αριστείας στην Αθήνα με σκοπό την ενδυνάμωση της δραστηριότητας ανάπτυξης καρτών του Ομίλου SIA και την παροχή προηγμένων υπηρεσιών επεξεργασίας καρτών στην Ελλάδα και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Κέντρο της New SIA Greece είναι ικανό να επεξεργαστεί όλους τους τύπους συναλλαγών που γίνονται με την χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών, των τραπεζών και άλλων χρηματοοικονομικών πελατών, παρέχοντας ταυτόχρονα προηγμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενιαίας ολοκληρωμένης πλατφόρμας, με ταχύτερο, ασφαλέστερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.
Ο σκοπός της New SIA Greece είναι να οδηγήσει την χώρα πιο κοντά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και να ενδυναμώσει την κουλτούρα των συναλλαγών χωρίς μετρητά.
To Κέντρo Αριστείας, ένα από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, θα καλύπτει όλο το εύρος των πληρωμών μέσω της αξιοποίησης της πλατφόρμας PowerCARD της HPS ως core-system, και θα είναι από τα ελάχιστα που θα μπορούν να παρέχουν καινοτόμες front-office και back-office λύσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο η New SIA Greece απευθύνει επίσημη πρόσκληση σε περισσότερους από 45 ταλαντούχους επαγγελματίες του χώρου της Πληροφορικής και των Υποδομών Πληροφορικής, με εμπειρία στην αγορά ηλεκτρονικών πληρωμών.
Με αυτή την πρωτοβουλία, η SIA ενισχύει την θέση της Ελλάδoς στο στρατηγικό και αναπτυξιακό της πλάνο, καθώς το Κέντρο Αριστείας θα υποστηρίξει την δραστηριότητα επεξεργασίας καρτών ολόκληρου το Ομίλου, σε όλες της ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ