today-is-a-good-day
16.9 C
Athens

Εκτός γραμμής ΚΙΝΑΛ ο Μαλέλης – Κλείνει το μάτι στον ΣΥΡΙΖΑ

Φαίνεται ότι ο Σταμάτης Μαλέλης θυμήθηκε την περίοδο κατά την οποία ως στέλεχος της ΔΗΜΑΡ παζάρευε με τον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά και να μην βγει πρόεδρος Δημοκρατίας ο Στ. Δήμας, αλλά και τις επισκέψεις του εκείνη την περίοδο στην Κουμουνδούρου…

Μόνον έτσι μπορεί να ερμηνευτεί η παρέμβασή του μέσω του twiter στην ομιλία του πρ. Πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά τον οποίο χαρακτηρίζει “ακροδεξιό” καλώντας τον πολιτικό του χώρο (;)  να αποκηρύξει τη συνεργασία του 2012 -2014  οποία κράτησε όρθια και εντός ευρωπαϊκής τροχιάς την Ελλάδα!

Στελέχη της Ν.Δ. που γνωρίζουν τα ιστορικά γεγονότα της εποχής, δικαιολογούσαν τον Στ. Μαλέλη λέγοντας ότι αναζητά και αυτός ρόλο στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία φαίνεται να θίχτηκε από την κριτική του πρ. Πρωθυπουργού  Επίσης σχολίαζαν ότι ο κ. Μαλέλης δεν δίστασε  να αποκηρύξει ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά και την Φώφη Γεννηματά η οποία ήταν υπουργός του Α.Σαμαρά. Οι ίδιες πηγές συνέχιζαν ότι στόχος του είναι να “κάψει” την όποια δυναμική συναίνεσης φαίνεται να διαμορφώνεται γύρω από την υποψηφιότητα Σαμαρά για την προεδρία της δημοκρατίας.

Εδώ η ανάρτηση του κ. Μαλέλη:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ