today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

ΕΛΤΑ: «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2019»

Τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων βρίσκονται ήδη στη θέση τους, έξω από τα κεντρικά καταστήματα σε όλη τη χώρα και περιμένουν τα γράμματα μικρών και μεγάλων στον Άγιο Βασίλη.

Όλα αυτά τα γράμματα συγκεντρώνονται στον Τομέα Δημοσίων Σχέσεων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που τις μέρες αυτές, μετατρέπεται σε ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη και στη συνέχεια, με τη βοήθεια του δικτύου όλης τη χώρας, αποστέλλονται οι απαντήσεις, σε όσα από αυτά, αναγράφονται στον φάκελο τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα.

Για τους ανθρώπους των Ελληνικών Ταχυδρομείων, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο πολιτισμός, η κοινωνία και το αύριο των παιδιών είναι προτεραιότητα σε κάθε ενέργεια και συνεργασία κι αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα, συνεχίζοντας τη χριστουγεννιάτικη δράση μας, τη μεγαλύτερη δράση κοινωνικής ευθύνης των ΕΛΤΑ, για 28η χρονιά».

Πέρυσι, τα ΕΛΤΑ παρέλαβαν περίπου 150.000 γράμματα με παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη και όσα από αυτά είχαν πλήρη στοιχεία αποστολέα, έλαβαν απαντητική κάρτα. Στη φετινή απαντητική κάρτα των ΕΛΤΑ, το κείμενο υπογράφει ο βραβευμένος συγγραφέας Στέφανος Δάνδολος ενώ η εικονογράφηση έγινε από την Ανθούλα Λύγκα, γραφίστρια της Δ/νσης Φιλοτελισμού των ΕΛΤΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ