today-is-a-good-day
20.2 C
Athens

Το φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο επί τάπητος στο αυριανό Υπουργικό Συμβούλιο

Κατά τη διάρκεια της εισαγωγικής του τοποθέτησης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας παρουσίασε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για τις επόμενες μέρες.

Έτσι, αύριο, Πέμπτη, θα προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου με θέματα το φορολογικό και το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση ΑΔιΠ και του Υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας για τις προμήθειες. Επίσης, θα συζητηθεί το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 2020 και η προεπιλογή των δικαστικών λειτουργών για τις θέσεις των Αντιπροέδρων του ΣτΕ και του Αντιπροέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Την Παρασκευή ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην έναρξη του 13ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Την Κυριακή θα κλείσει με ομιλία του το Συνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στη Μαδρίτη για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής για την κλιματική αλλαγή. Την Τρίτη και την Τετάρτη 3 και 4 Δεκεμβρίου 2019 θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ