today-is-a-good-day
19 C
Athens

‘Eφτασε τις 200.000 παραγγελίες το Cybertruck της Tesla

Παρά το ατυχές ντεμπούτο, έφτασε τις 200.000 παραγγελίες το Cybertruck της Tesla
O CEO της Tesla, Elon Musk καυχήθηκε το σαββατοκύριακο ότι η εταιρεία έχει ήδη λάβει 200.000 παραγγελίες για το ηλεκτροκίνητο pickup φορτηγό μέσα στις τρεις πρώτες ημέρες από την παρουσίασή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι πελάτες δεν αποθαρρύνθηκαν από το κακό PR.

Στα αποκαλυπτήρια του φορτηγού την περασμένη εβδομάδα, ο Musk παρουσίασε το Cybertruck ως πολύ ανθεκτικό… ένα φορτηγό που δεν πτοείται ούτε από χτύπημα με σφυρί. Ωστόσο, δύο παράθυρα βρέθηκαν σπασμένα, σε μια επίδειξη που δεν ενέπνευσε ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.

Ο CEO της Tesla ενημερώνει συνεχώς για τη ζήτηση του Cybertruck μέσω Twitter από την παρουσίασή του την περασμένη εβδομάδα: Το Σάββατο επιβεβαίωσε ότι οι παραγγελίες έφτασαν τις 146.000.

Ο Musk καυχήθηκε ξανά για το όχημα την Κυριακή λέγοντας ότι η Tesla είχε ήδη λάβει 200.000 παραγγελίες για το Cybertruck, χωρίς καμία διαφημιστική συμφωνία.

Το Cybertruck, το οποίο φαίνεται να ανταγωνίζεται και να αντικαθιστά τα παλιά φορτηγά, είναι το έκτο ηλεκτρικό όχημα της Tesla από την ίδρυσή της, το 2003.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Tesla, οι πελάτες πρέπει να πληρώσουν μια προμήθεια αξίας $100 για να προ-παραγγείλουν το Cybertruck, το οποίο έχει αρχική τιμή 39.900 δολαρίων και αναμένεται να κατασκευαστεί στα τέλη του 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ