today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Καταρχήν συμφωνία της Folli Follie με ομολογιούχους

Καταρχήν συμφωνία προέκυψε τελικά από τις συναντήσεις της διοίκησης της Folli Follie με τους ομολογιούχους. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κατ’αρχήν συμφωνία μεταξύ των πλευρών για το termsheet. Ο λευκός καπνός φαίνεται πως βγήκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, όπου η διοίκηση ζύγισε τα αιτήματα των ομολογιούχων και κατέληξε σε συμφωνία.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά των ομολογιούχων ζήτησε μια σειρά από εγγυήσεις της εταιρείας, προκειμένου να συμμετέχουν στο πλάνο αναδιάρθρωσης. Το κείμενο της συμφωνίας έχει συνδιαμορφωθεί από τις νομικές υπηρεσίες των δύο πλευρών και αναμένεται η επίσημη απάντηση από πλευράς Hoylihan Lokey και των υπόλοιπων συμβούλων των ομολογιούχων.
Τα αιτήματα των ομολογιούχων:
Ποσοστό στην OpsCo, στην οποία περνούν δραστηριότητες και αποθέματα της Folli Follie
Εγγύηση ύψους 20 εκατ. ευρώ, μέσω ομολογιακού δανείου
Εγγυήσεις με ακίνητα της εταιρείας
Εγγυήσεις με βάση τα αποθέματα της εταιρείας
Από τα αιτήματα των ομολογιούχων, τα περισσότερα έχουν ικανοποιηθεί, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις για το ύψος των εγγυήσεων με ακίνητα της εταιρείας, για το ύψος του ομολογιακού δανείου κάλυψης των ομολογιούχων και για το ύψος της συμμετοχής στην εταιρεία, στην οποία περνούν οι δραστηριότητες της Folli Follie.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ