today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Έκκληση για “ειρήνη” απηύθυνε ο επιχειρηματίας Σκούτερ Μπράουν προς την Τέιλορ Σουίφτ

 

Ο επιχειρηματίας Σκούτερ Μπράουν γνωστοποίησε σήμερα ότι η οικογένειά του έχει δεχθεί «πολλές απειλές για την ζωή της» μετά τη διαμάχη που ξέσπασε μεταξύ εκείνου και της τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τη διάσημη καλλιτέχνιδα να κάνουν ειρήνη.

Ο Μπράουν, ο οποίος νωρίτερα φέτος αγόρασε τη δισκογραφική εταιρεία Big Machine Group, όπου η Σουίφτ ηχογράφησε τα έξι πρώτα άλμπουμ της, απηύθυνε δημόσια έκκληση προς την τραγουδίστρια, αφού εκείνη ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του δεν της έδωσε την άδεια να τραγουδήσει παλιές επιτυχίες της στο σόου των American Music Awards.

Την περασμένη εβδομάδα, η Σουίφτ προέτρεψε τους 122 εκατομμύρια θαυμαστές της στο Instagram να «δείξετε πώς νιώθετε για αυτό» στον Μπράουν και τον ιδρυτή της Big Machine Σκοτ Μπαρτσέτα.

Σε μια ανάρτηση στο Instragram, προς την Τέιλορ Σουίφτ, ο Μπράουν έγραψε πως μετά τις δηλώσεις της, «έχουν διατυπωθεί πολλές απειλές θανάτου εναντίον της οικογένειάς μου». Μάλιστα, σύναψε μία απειλή που δέχθηκαν οι δικοί τους στο Twitter.

Ο ίδιος είπε ότι επέστρεψε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες χθες «για να ανακαλύψω ότι η σύζυγός μου είχε δεχθεί ένα απειλητικό τηλεφώνημα για την ασφάλεια των παιδιών μας».

«Θεωρώ ότι δεν ήταν αυτή η πρόθεσή σας, όμως είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως τα λόγια σας φέρουν ένα τεράστιο βάρος και ότι το μήνυμά σας μπορεί να ερμηνευτεί από ορισμένους με διαφορετικούς τρόπους» έγραψε ο Μπράουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έπειτα από 6 μήνες άκαρπων παρασκηνιακών προσπαθειών, να διορθώσουν τη σχέση τους, εκείνος ένιωσε ότι δεν έχει άλλη επιλογή «από το να σου ζητήσω δημοσίως να έρθουμε κοντά και να προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Έχω επανειλημμένως προσπαθήσει, μέσω των εκπροσώπων σου, να βρω μια λύση, όμως, δυστυχώς, βρεθήκαμε σε αυτήν την κατάσταση».

Η 29χρονη καλλιτέχνιδα και οι εκπρόσωποί της δεν έχουν προς το παρόν ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσουν.

Όπως εξήγησε ο επιχειρηματίας, η Σουίφτ μπορεί να τραγουδήσει «όποιο τραγούδι θέλει στα American Music Awards. Δεν έχω πει ποτέ ούτε και θα πω ποτέ κάτι διαφορετικό. Δεν χρειάζεται την άδεια οποιουδήποτε για να το κάνει νομίμως, όμως το δηλώνω εδώ με σαφήνεια και δημοσίως, ώστε να μην υπάρχει πλέον διαμάχη ή σύγχυση».

Η Τέιλορ Σουίφτ αναμένεται να παραλάβει το βραβείο της καλλιτέχνιδας της δεκαετίας στην τελετή απονομής των AMA την Κυριακή, στο Λος Άντζελες. Έχει προταθεί για πέντε ακόμη βραβεία, μεταξύ αυτών τη καλλιτέχνιδας της χρονιάς και του καλύτερου ποπ άλμπουμ για το Lover.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ