today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ελ.Λύση: Η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για το μεταναστευτικό

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση αναφορικά με τα μέτρα που εξήγγειλε σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού και προσφυγικού προβλήματος, ασκεί με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Μέσα σε 10 ημέρες η κυβέρνηση ανέτρεψε τα προηγούμενα μέτρα και ενώ μας έλεγαν ότι όλοι οι λαθροεισβολείς θα πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα, ξαφνικά ανακοινώνουν ότι θα κάνουν κλειστού τύπου hot spots -όπως λένε οι ίδιοι- στα νησιά και πάλι. Αυτό αποδεικνύει, ότι δεν έχουν σχέδιο και πηγαίνουν στα τυφλά. Πηγαίνουν ευθεία στα βράχια», αναφέρει η Ελληνική Λύση.

«Η μοναδική λύση -αν η Νέα Δημοκρατία μας ακούσει- είναι τα ακατοίκητα νησιά. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να ακούσει την Ελληνική Λύση και κάποιους εκ των συμβούλων του, που του το πρότειναν.

Ακατοίκητα νησιά – διακοπή χορήγησης επιδομάτων – κλείσιμο των ΜΚΟ για να τελειώσει αυτή η ιστορία που διαλύει τη χώρα, διαφορετικά η Νέα Δημοκρατία θα είναι σαν να συνεργεί -ως ηθικός αυτουργός- σε ένα έγκλημα, γιατί κάθε εβδομάδα σχεδιάζουν, αλλά ποτέ δε μπορούν να εφαρμόσουν κάτι λογικό!

Και ο “φερετζές” στην ιστορία αυτή που εκτυλίσσεται με την ανικανότητα της κυβέρνησης, είναι ότι σε κάθε hot spot αποφάσισε η κυβέρνηση να κάνει τζαμιά!

Ενώ, λοιπόν, η Ελλάδα γιορτάζει με την κ. Αγγελοπούλου το 1821 και την έξοδο από την χώρα των ισλαμιστών – Μουσουλμάνων, η Νέα Δημοκρατία βάζει τα τζαμιά στην Ελλάδα. Νέα τζαμιά και εν λειτουργία πλέον», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ