today-is-a-good-day
17.7 C
Athens

Τα συγχαρητήρια του Κ.Μητσοτάκη και της συζύγου του στον Σ.Τσιτσιπά (βίντεο)

Όλη η Ελλάδα πανηγύρισε την πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του ATP στο Λονδίνο κερδίζοντας τον σπουδαίο Ελβετό τενίστα Ρότζερ Φέντερερ. Στις εξέδρες όμως ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγο του Μαρέβα και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έσπευσαν για να συγχαρούν απο κοντά τον καταπληκτικό Έλληνα τενίστα!
Ο πρωθυπουργός και σύζυγός του τον αποθέωσαν. «Στέφανε δεν έχω φωνάξει στη ζωή μου τόσο πολύ παικτάρα, παικτάρα!», του είπε η Μαρέβα Μητσοτάκη. «Το απολαύσαμε;», ρώτησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς όταν ο πρωθυπουργός του έδωσε συγχαρητήρια. «Το απολαύσαμε! Ήσουν σούπερ!», του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είναι γνωστό πως όχι μόνο παρακολουθεί φανατικά αλλά όποτε το επιτρέπει ο χρόνος του παίζει και τένις.
Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη και τον προπονητή και πατέρα του Κορυφαίου Έλληνα τενίστα ενώ συζήτησαν και για τις θέσεις από τις οποίες το πρωθυπουργικό ζεύγος παρακολούθησε τον αγώνα.

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter η διοργάνωση του σπουδαίου τουρνουά στο Λονδίνο:

A lovely moment for @StefTsitsipas and his team ?

Even the Prime Minister of Greece @kmitsotakis was there to congratulate our 2019 finalist! ?? #NittoATPFinals pic.twitter.com/5ZPuYKR5E2

— ATP Tour (@atptour) November 16, 2019

Ν.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ