Κρήτη: Συνελήφθη ο 45χρονος κτηνοτρόφος που σκότωσε συγχωριανό του κυνηγό

276

Στη σύλληψη του 45χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε σήμερα το πρωί, τον κυνηγό που βρέθηκε μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Μπαλί Μυλοποτάμου Ρεθύμνου προχώρησε η ελληνική αστυνομία.

Ο 45χρονος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς και ο ίδιος τραυματίστηκε από τα σκάγια του όπλου του κυνηγού, κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ των δύο ανδρών. Ο 45χρονος νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει σοβαρό κίνδυνο η υγεία του, φρουρούμενος. Δράστης και θύμα ήταν συγχωριανοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από μία ασήμαντη αφορμή η οποία είχε τραγική κατάληξη.

Η αρχή έγινε όταν ο 49χρονος βρισκόταν μαζί με τα κυνηγόσκυλά του στην περιοχή, όπου διατηρεί ο κτηνοτρόφος το ποιμνιοστάσιό του. Κάποια στιγμή τα κυνηγόσκυλα μπήκαν μέσα στο ποιμνιοστάσιο με τον κτηνοτρόφο να εκνευρίζεται, καθώς απειλούνταν τα ζώα του.

Έτσι, ξεκίνησε έντονη λεκτική διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες και, τελικά, δεν άργησαν να βγουν και οι… καραμπίνες. Ακολούθησαν πυροβολισμοί με τις σφαίρες να βρίσκουν τον 49χρονο στο θώρακα και να πέφτει νεκρός.