today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Ανοίγει τις πύλες της στο Ζάππειο η έκθεση για τον εναλλακτικό τουρισμό “Greek Panorama”

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ανοίγει τις πύλες της για το ευρύ κοινό η τουριστική έκθεση Greek Panorama που θα λάβει χώρα επί διήμερο στο Ζάππειο (έως τις 16 Νοεμβρίου) και είναι προσανατολισμένη στον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας. Φιλοδοξία των διοργανωτών της North Events είναι να καταστεί μια έκθεση σταθμός στα δρώμενα του εναλλακτικού τουρισμού αναδεικνύοντας τα προϊόντα της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού.

Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, το «παρών» θα δώσει στην έκθεση και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αειφόρου Τουρισμού (GSTC) που παρέχει την αιγίδα του. Ειδικότερα, τονίζεται, ότι η συμμετοχή του GSTC θα περιλαμβάνει περίπτερο εκθέτη και παρουσιάσεις/workshops, για τις ημέρες του κοινού (15-16 Νοεμβρίου), καθώς και κεντρική ομιλία στο Forum την ημέρα επαγγελματιών με επαγγελματικές συναντήσεις, στις 14 Νοεμβρίου, στο Radisson Blu Park Hotel.

Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας παραμένει, όπως τονίζει, η ενημέρωση, η εκπαίδευση και η προώθηση αειφόρων τουριστικών πολιτικών και πρακτικών για την ελληνική τουριστική βιομηχανία, των τουριστικών προορισμών, τη διαχείρισή τους με αειφόρο τρόπο και την τελική πιστοποίησή τους.

Η Greek Panorama τελεί επίσης υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ