today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Πρώτη οδήγηση του ανανεωμένου Toyota C-HR 2.0 Hybrid Dynamic Force στην Πορτογαλία

Στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, η Toyota πραγματοποίησε την πανευρωπαϊκή παρουσίαση του ανανεωμένου Toyota C-HR.

Το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς ξεκίνησε το 2016 και τώρα πλέον ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη, η ανανεωμένη εκδοχή του. Ανήκει στη κατηγορία των C-SUV.

Tο πρώτο πλήρες έτος που κυκλοφόρησε, ο όγκος των πωλήσεων του άγγιξε τις 120.000 μονάδες στην Ευρώπη, καταλαμβάνοντας το 10% της κατηγορίας του. Επιπλέον, 8 από τα 10 Toyota C-HR , που πουλήθηκαν είναι εξοπλισμένα με υβριδικούς κινητήρες. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 400.000 Ευρωπαίοι οδηγούν Toyota C-HR, αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Το πιο σημαντικό στοιχείο, στο πρόγραμμα που καθόρισε την δημιουργία του ανανεωμένου Toyota C-HR είναι η προσθήκη ενός νέου πιο ισχυρού υβριδικού συστήματος στη γκάμα των κινητήρων.

Διαθέτει επίσης βελτιωμένα χαρακτηριστικά οδήγησης, αναβαθμισμένο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό και εξελιγμένο HMI (Human Machine Interface) με την τελευταία τεχνολογία πολυμέσων.

Η εισαγωγή του πρόσθετου υβριδικού συστήματος παραγωγής ενέργειας δίνει στον υποψήφιο αγοραστή, την επιλογή ανάμεσα σε δύο διαφορετικά υβριδικά σύνολα, πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που είναι μοναδικό στη κατηγορία του. Το υβριδικό σύστημα 1.8 απόδοσης 122 ίππων που διαθέτει από την αρχή της εμπορικής του καριέρας, παραμένει στη παραγωγή αλλά δέχθηκε μια σειρά από αναβαθμίσεις. Η οικολογική του απόδοση βελτιώνεται χάρη στην αναβαθμισμένη μπαταρία ιόντων λιθίου, που πλέον φέρει αυτή η υβριδική μονάδα. Οι εκπομπές CO2 είναι κάτω των 109 γραμ./χλμ. (WLTP)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ