today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Η Protergia Running Team στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Το «παρών» στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού, στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, έδωσε η Protergia.

Η Protergia χάρισε και φέτος την ενέργειά της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ στηρίζοντας τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετέχουν στην ιστορική αυτή διαδρομή.

Στο περίπτερο της Protergia στο Sponsors’ Village και τις δύο ημέρες υπήρχε μια σειρά από ενδιαφέρουσες δράσεις που γέμισαν τον κόσμο ενέργεια, ενώ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς και σε παιχνίδια, κερδίζοντας δώρα.

Δυναμικό παρών έδωσαν οι πρωταθλήτριες Σοφία Ρήγα το Σάββατο 09/11 και Μαρία Μπελιμπασάκη και Λίλη Αλεξούλη οι οποίες την Κυριακή 10/11 έκαναν προθέρμανση και έδωσαν χρήσιμες συμβουλές στους αθλητές πριν την έναρξη των αγώνων.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, προσφερόταν ένα γευστικό και θρεπτικό σνακ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο για ξεκούραση για να γεμίσουν οι αθλητές τις μπαταρίες τους αλλά και αυτές του κινητού τους.

Μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του περιπτέρου της Protergia, καθώς παίκτες των ομάδων ανδρών και γυναικών Μπάσκετ του Παναθηναϊκού βρέθηκαν εκεί για να μοιράσουν αυτόγραφα στον κόσμο.

Ακόμα, ένα virtual reality παιχνίδι #Refillyourenergy περίμενε τους επισκέπτες για να γεμίσουν ενέργεια διασκεδάζοντας αλλά και να μπουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα, ενώ στο Photoboth οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με τους φίλους τους και στα social media!

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, που προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες καθώς και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε πάνω από 180.000 επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα. Η Protergia καλύπτει σε ποσοστό άνω του 10% την εγχώρια ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων με καύσιμο φυσικό αέριο και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Μάλιστα, η Protergia καινοτομεί για μία ακόμα φορά, μέσα από τα νέα της προϊόντα, με τα νέα πρωτοποριακά πακέτα Genius 1, 2, 3, όπου ο καταναλωτής ξέρει τι να περιμένει στον λογαριασμό του:

– Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα
– Χωρίς κρυφές χρεώσεις
– Νέα υπηρεσία Genius Save4Later
– Έλεγχος της κατανάλωσης μέσω του myprotergia app
– Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.protergia.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ