today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Η Ίος στην WTM

Με οργανωμένο και συστηματικό τρόπο συμμετείχε η αποστολή του Δήμου Ιητών στην διεθνή έκθεση τουρισμού WTM 2019 που έλαβε χώρα στο Λονδίνο μεταξύ 4-6 Νοεμβρίου 2019.  Σε ένα γεμάτο τριήμερο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Πλούτωνας Κοριτσιάδης, το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού κ Δημήτρης Βαλμάς, και το αναπληρωματικό μέλος, κ. Michael Burke με την πολύτιμη βοήθεια του, συνεργάστηκαν
άριστα και είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τον προορισμό σε καταξιωμένους bloggers που εξειδικεύονται στις δραστηριότητες, την περιπέτεια, τη γαστρονομία, τον τουρισμό ζευγαριών ή οικογένειας και τις ποιοτικές διακοπές. Μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι blogs που κατατάσσονται στα δέκα καλύτερα ταξιδιωτικά παγκοσμίως αλλά και διαδικτυακών μέσων διεθνούς βεληνεκούς όπως η Huffington Post UK εντυπωσιάστηκαν από το απαράμιλλο φυσικό κάλλος και την αύρα της Ίου.

Οι εκπρόσωποι του προορισμού είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με έγκριτους δημοσιογράφους που κατά καιρούς αρθρογραφούν σε κορυφαία ΜΜΕ όπως το BBC Gardener, Travel Magazine, Lonely Planet, ενώ συμφώνησαν να διερευνήσουν πρωτότυπη συνέργεια για προβολή σε διεθνείς αεροπορικές εταιρίες.  Με το βλέμμα σε νέες συνεργασίες, πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με ταξιδιωτικά πρακτορεία από την Αγγλία και την Ευρώπη έως της Αμερική και την Ασία και έγινε η πρώτη συντονισμένη γνωριμία με υψηλόβαθμο στέλεχος δικτύου Βρετανού Tour Operator με ειδίκευση σε Ελληνικά νησιά. «Οι εκθέσεις αποτελούν σημείο αναφοράς για διεθνείς επαφές, όπως αποδείχτηκε μέσα από την τριήμερη ατζέντα συναντήσεων των εκπροσώπων του προορισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ