Σήμερα η Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας υπό τον Κ.Μητσοτάκη

144
ΑΠΕ

Σήμερα έχει συγκαλέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας σε μία διαφορετική συνεδρίαση. Πρόκειται για μία άτυπη συνεδρίαση, η οποία αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς θα τεθούν επί τάπητος όλα τα «καυτά» ζητήματα της επικαιρότητας.

Το μεταναστευτικό αναμένεται να κυριαρχήσει στο διάλογο, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ομιλία που θα κάνει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδης, ο οποίος έχει άμεση εμπλοκή στη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης. Στην ατζέντα της συνεδρίασης βρίσκονται επίσης το ζήτημα της Συνταγματικής Αναθεώρησης και η προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

Τα θέματα της οικονομίας, με αιχμή τον αναπτυξιακό νόμο και το φορολογικό νομοσχέδιο, επίσης θα συζητηθούν εκτενώς με εισηγήσεις από τους αρμόδιους υπουργούς.

Στην συνεδρίαση επίσης θα μιλήσουν ο υπουργός Οικονομίας Χρ. Σταικούρας, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής Ιωάννης Μπούγας για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.

Τέλος τη συνεδρίαση θα «κλείσει» ο Πρωθυπουργός ο οποίος θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στα αποτελέσματα της επίσκεψης του στην Κίνα.