today-is-a-good-day
20 C
Athens

Μ.Χρυσοχοΐδης: Να τελειώνουμε με την τρομοκρατία. Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο

«Κάποιοι θέλουν έναν νέο Γρηγορόπουλο», υπογράμμισε στη σημερινή άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Δεν φτάνει να καθαρίσουμε τα Εξάρχεια, πρέπει να τελειώνουμε με την εξάρθρωση των εγκληματικών και τρομοκρατικών οργανώσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρυσοχοΐδης.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης τόνισε επίσης τις ενέργειες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές σημειώνοντας: ο ΣΥΡΙΖΑ εγκατέλειψε πλήρως τα λαϊκά στρώματα, από Πατησίων και κάτω δεν έβλεπαν αστυνομικο. Ανάμεσα στις πρώτες κινήσεις περιλαμβάνονται η ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, η επιστροφή 1.500 αστυνομικών στην Αττική, οι 1.500 προσλήψεις που ήδη έγιναν και σε 20 ημέρες θα βρίσκονται ήδη στους δρόμους καθώς και η νέα ομάδα με την ονομασία «Δράση» που θα αριθμεί 200 άτομα ως το τέλος του μήνα σε όλο το λεκανοπέδιο.

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί βρίσκονται κοντά στην Ελλάδα, αναγνωρίζουν ότι η χώρα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με αξιοπρέπεια και αυτό αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Πρόσθεσε ότι η κατάσταση θα αλλάξει με κριτήριο τις επιστροφές, σημειώνοντας ότι 300 προσλήψεις έχουν ήδη δρομολογηθεί και ως τις 15 Δεκεμβρίου ακολουθούν άλλες 200 για την επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ