today-is-a-good-day
13 C
Athens

Παρουσία του Ν.Παναγιωτόπουλου ο εορτασμός του προστάτη της ΠΑ στη Δεκέλεια

Ο επίσημος εορτασμός του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Σχολή Ικάρων, στην αεροπορική βάση της Δεκέλειας, στο Τατόι, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικολάου Παναγιωτόπουλου.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παναγιωτόπουλος προέτρεψε τους νέους Ικάρους «να εμπνευστούν από το παράδειγμα αυτών των ανθρώπων (σς των βετεράνων Αεροπόρων της 335, 336 και 13ης μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας που τιμήθηκαν χθες σε τελετή, στο πλαίσιο του εορτασμού). Από τους ουρανούς όπου πέταξαν, από τις θυσίες που έζησαν, θυσίες συμπολεμιστών τους, αδελφών τους, τα όπλα φίλων τους, από τα όρια που ξεπέρασαν, από τις δοκιμασίες που βρήκαν μπροστά τους και κατανίκησαν».

«Αν το κάνουν αυτό, τότε θα φανούν αντάξιοι του ρόλου και της ιστορικής παρακαταθήκης της Πολεμικής Αεροπορίας» συνέχισε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Σας εύχομαι αγαπητοί μου Ίκαροι να τους μοιάσετε κι αν μπορείτε, γιατί εύκολο δεν θα είναι, να τους ξεπεράσετε».

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, εκπρόσωποι της Βουλής, των κομμάτων, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ακόλουθοι Άμυνας ξένων χωρών, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης κά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ