today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Virgin Atlantic: Γιατί δεν είναι στα σχέδιά της η Ελλάδα

O Matt Webster, Senior Consumer Experience Manager της Virgin Atlantic Airways, παρουσίασε το case study της εταιρείας με τίτλο, “Do it like Virgin: An Airlines CX case study”, στο Customer experience conference της KPMG.
Για την ώρα η αεροπορική εταιρεία δίνει στους Έλληνες τη δυνατότητα να ταξιδεύουν από Αθήνα με την Aegean Airlines και εν συνεχεία με την Virgin Atlantic μέσω Λονδίνου (Heathrow) προς πέντε σημαντικές πόλεις των ΗΠΑ.
Ερωτηθείς ο κ. Webster για το αν υπάρχει πιθανότητα να αποκτήσει η εταιρεία ανεξάρτητη παρουσία στην Ελλάδα απάντησε στο BnB Daily: «Βραχυπρόθεσμα δεν είναι πιθανό να έρθουμε στην Ελλάδα, γιατί η Virgin δεν διαθέτει μικρά αεροπλάνα. Ο στόλος της αποτελείται από μεγάλα αεροσκάφη, τα οποία είναι σχεδιασμένα για διαφορετικούς προορισμούς».

Όπως αναφέρει στο BnB Daily η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια νέα συνεργασία «με τη Fly Be, μια μικρή τοπική αεροπορική εταιρεία της Βρετανίας, η οποία θα ονομάζεται Virgin Connect και ίσως μελλοντικά αυτή η εταιρεία να δει την Ελλάδα ως αγορά και προορισμό με το σήμα της Virgin. Προς το παρόν, πραγματοποιεί πτήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Γαλλία, την Ελβετία και τη Γερμανία».
Ο κ. Webster αποκάλυψε ότι η εταιρεία έχει εστιάσει την προσοχή της στην πρόσφατη επένδυση των 12 νέων αεροσκαφών Α350, τα οποία «είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν υψηλό Customer Experience από την economy μέχρι τις σουίτες, που υπάρχουν στο αεροπλάνο», αλλά και στα νέα δρομολόγια προς Τελ Αβιβ, Βομβάη και Σάο Πάολο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ