Οι πανελλήνιες πρεμιέρες στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019»

275
ΑΠΕ

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ξεκινά η λειτουργία της έκθεσης καινούργιων αυτοκινήτων «Αυτοκίνηση 2019».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της έκθεσης, θα προηγηθεί η press day την προηγουμένη ημέρα για την ενημέρωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των εκπροσώπων των αυτοκινητοβιομηχανιών. Κατά την διάρκεια της press day, θα αποκαλυφθούν και τα νέα μοντέλα.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2019», φιλοξενείται όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο Ολυμπιακό ακίνητο ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019. Η φετινή έκθεση αξιοποιείται από τις αυτοκινητοβιομηχανίες για να προβάλλουν τα νέα μοντέλα τους και την τεχνολογία που συμβάλλει στην αύξηση της ασφάλειας, της άνεσης και της συνδεσιμότητας.

Οι μάρκες που συμμετέχουν έχουν φροντίσει για την εισαγωγή νέων μοντέλων που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες στην ελληνική αγορά.

Ειδικότερα, συμμετέχουν οι εξής αυτοκινητοβιομηχανίες: Alfa Romeo, BMW, DS, Fiat, Renault, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Mercedes, MINI, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, VW και Volvo. Απουσιάζουν, οι μάρκες Toyota, Nissan, Honda, Mitsubishi, Suzuki.

Πανελλήνια πρεμιέρα θα κάνουν τα εξής μοντέλα: Νέο DS 3 Crossback E-Tense, Νέο DS 7 Crossback Hybrid 4X4, Νέο Hyundai i10, Νέο Hyundai Kona Hybrid, Νέο Kia e-Niro, Νέο Kia e-Soul, Νέο Mazda CX-30, Νέο MINI ηλεκτρικό, Νέο Opel Corsa-e, Νέο Peugeot 208, Νέο Peugeot e-208, Νέο Peugeot 3008 Plug-In Hybrid, Νέο Volkswagen Golf και Νέο VW T-Roc Cabriolet κ.α.

Το εισιτήριο καθορίστηκε στα 8 ευρώ.