today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Α. Γεωργιάδης: Ο Tσίπρας διαστρέβλωσε τον Πέτσα

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης μίλησε στο ΣΚΑΙ και την εκπομπή Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά μιλώντας μεταξύ άλλων για την δήλωση Πέτσα που έβαλε μπουρλότο στην Βουλή.

Όπως επεσήμανε:

«Ο Tσίπρας διαστρέβλωσε τον Πέτσα».

«Όποιος παρακολούθησε τι έλεγε ο κ. Πέτσας στην Βουλή καταλαβαίνει πολύ καλά πως ο κ. Τσίπρας προσπαθει να διαστρεβλώσει και να παρουσιάσει εντελώς ανάποδα την δήλωση ενός στελέχους της ΝΔ και το έκανε κατά την γνώμη μου με ένα τρόπο εθνικά επιζήμιο την ίδια στιγμή που ο Τσαβούσογλου κατηγορούσε ότι η Ελλάδα πνίγει επί σκοπού ανθρώπους στο Αιγαίο, πράγμα που είναι απολύτως ψέμα και ποτέ η Ελλάδα επί καμιάς Κυβερνήσεως δεν θα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο»

Συνέχισε λέγοντας πως:

“Φάνηκε ότι ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης υποστηρίζει τις δηλώσεις της Τουρκίας χρησιμοποιώντας τον Πέτσα, δηλαδή τον Κυβερνητικό εκπρόσωπο. Ο κ. Πέτσας δεν είπε αυτό που υποστηρίζει ο κ. Τσίπρας και ασφαλώς σωστά τον υπερασπίστηκε ο κ. Μητσοτάκης στην Βουλή”.

Επίσης ανέφερε πως:

«Εφόσον εφαρμοστεί σωστά ο νόμος που ψηφίσαμε μόλις προχθές όλα σε λίγους μήνες θα είναι διαφορετικά σε σχέση με το μεταναστευτικό.  Το κράτος αποκτά εργαλεία που δεν είχε για να κάνει την δουλειά του».

Ενώ αναφορικά με τις επενδύσεις στην χώρα μας, τόνισε πως

«Χθες υπέγραψα την άδεια μιας τεράστιας επένδυσης 410 εκατομμυρίων του ομίλου dolphin στην Αργολίδα, Κοιλάδα Χιλς που ήταν κολλημένη 10 χρόνια, μέσα σε τρεισήμισι μήνες που είμαι Υπουργός. Σας λέει κάτι;»

Ολοκληρώνοντας υπογράμμισε την σύσφιξη σχέσεων που γίνεται μεταξύ  Ελλάδας και Κίνας.

Μίλησε για τις σημαντικές συναντήσεις με επιχειρήσεις και Κρατικούς αξιωματούχους που θα κάνει στην Κίνα ο Πρωθυπουργός και για τις ετοιμασίες που γίνονται για την επίσκεψη του Πρόεδρου της Κίνας στην Ελλάδα.

«Ετοιμαζόμαστε να δεχθούμε τον Πρόεδρο της Κίνας που θα είναι εδώ στις 10  Νοεμβρίου»

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ