today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Έργα τέχνης από την προσωπική συλλογή του Marc Jacobs σε δημοπρασίες του Sotheby’s

Χάρη στον οίκο δημοπρασιών  Sotheby’s κάποιοι θαυμαστές του Marc Jacobs θα ζήσουν λίγο όπως ο θρυλικός Αμερικανός σχεδιαστής μόδας.

Πολύτιμα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους του διαμερίσματός του στο Γουέστ Βίλατζ σύντομα θα πωληθούν σε δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος στη Νέα Υόρκη.

Περισσότερα από 150 έργα, καλλιτεχνών όπως οι Εντ Ρούσα, Ρίτσαρντ Πρινς, Ουρς Φίσερ και  Άντι Γουόρχολ, Μορίς Μαρινό, Φρανσίς Πικαμπιά, Αλμπέρτο και Ντιέγκο Τζακομέτι και έπιπλα των Εζέν Πριτζ και Πολ Ντιπρέ Λαφόν θα βρεθούν στο στόχαστρο συλλεκτών που αναζητούν  αντικείμενα που ενέκρινε ο Τζέικομπς στις δημοπρασίες του οίκου Sotheby’s στις 13 Νοεμβρίου με τίτλο “ Ιμπρεσιονισμός και Ημέρα Σύγχρονης Τέχνης”, στις 14 Νοεμβρίου “ Απογευματινή Δημοπρασία Σύγχρονης Τέχνης” στις 15 Νοεμβρίου “ Ημέρα Σύγχρονης Τέχνης” και “ Πολύτιμα Κοσμήματα” στις 9 Δεκεμβρίου.

Ο Sotheby’s σχεδιάζει επίσης στις 12 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη δημοπρασία αντικείμενων και επίπλων του Μαρκ Τζέικομπς από την κατοικία του στο Παρίσι με τίτλο “ Marc Jacobs: A Life of Design”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ