today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον αδελφό του Χάρι

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ανησυχεί για τον αδελφό του, αφότου ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν μίλησαν δημοσίως για τη μάχη που δίνουν να ζήσουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το BBC, που επικαλείται μια πηγή από το παλάτι, επικρατεί μια άποψη ότι το ζευγάρι βρίσκεται «σε ευάλωτη θέση». Ο Ουίλιαμ ανησυχεί για τον μικρότερο αδελφό του και ελπίζει ότι είναι «καλά», ανέφερε η πηγή.

Τους τελευταίους μήνες, ο πρίγκιπας Χάρι έχει προβεί σε μια σειρά ευσυγκίνητων δηλώσεων με τις οποίες καταδικάζει τη συμπεριφορά των ταμπλόιντ, ενώ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει αυτό που εκείνος αποκαλεί «bullying» από μερίδα των ΜΜΕ.

Την Κυριακή, το τηλεοπτικό δίκτυο ITV πρόβαλε ένα ντοκιμαντέρ που γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιοδείας του ζευγαριού στην Αφρική. Στο ντοκιμαντέρ, ο Χάρι λέει ότι δεν θα εκφοβιστεί προκειμένου να «παίξει το παιχνίδι» των ΜΜΕ, που πιστεύει ότι σκότωσε τη μητέρα του Νταϊάνα και αποκάλυψε τη ρήξη στις σχέσεις του με τον Ουίλιαμ.

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ, η Μέγκαν Μαρκλ αφηγείται ότι η περασμένη χρονιά ήταν δύσκολη και οι φίλοι της την είχαν προειδοποιήσει να μην παντρευτεί τον Χάρι εξαιτίας της συμπεριφοράς των βρετανικών ταμπλόιντ.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήταν εύκολο, όμως πίστευα ότι θα ήταν δίκαιο και αυτό είναι το κομμάτι με το οποίο είναι πραγματικά δύσκολο να συμφιλιωθώ» είπε η Μέγκαν στο ντοκιμαντέρ.

«Όταν οι άνθρωποι λένε πράγματα που είναι αναληθή και τους έχει ειπωθεί ότι είναι αναληθή, όμως τους επιτρέπεται να συνεχίσουν να τα λένε, δεν γνωρίζω κανέναν στον κόσμο που θα ένιωθε ότι όλα είναι καλά…».

Μια εκπρόσωπος τύπου του πρίγκιπα Ουίλιαμ απέφυγε να σχολιάσει σχετικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ