today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Η Ιταλία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Ryder Cup

Το “πράσινο όνειρο” της Λαβίνια Μπιατζότι γίνεται πραγματικότητα.

Το Ryder Cup 2022 θα διεξαχθεί σε τρία χρόνια, αλλά οι προετοιμασίες για τα γήπεδα γκολφ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Οι αγώνες γκολφ μεταξύ ομάδων από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής που διεξάγονται κάθε δύο χρόνια για πρώτη φορά θα φιλοξενηθούν στην Ιταλία, μετά την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ισπανία, την Ιρλανδία, την Ουαλία και τη Γαλλία.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Marco Simone Golf & Country Club της Λαβίνια Μπιατζότι Τσίνια, κόρης της αείμνηστης Iταλίδας σχεδιάστριας μόδας και ιδιοκτήτριας του διάσημου ιταλικού οίκου Laura Biagiotti στη Γκουιντόνια, έξω από τη Ρώμη.

Ολόκληρη η περιοχή φέρει το όνομα Μάρκο Σιμόνε του φιλόσοφου και ιατρού της περιόδου του 1400 – ενός πολύ συναρπαστικού χαρακτήρα, εξήγησε η Λαβίνια Μπιατζότι στο WWD. “Στα τέλη της δεκαετίας του 1970, οι γονείς μου αγόρασαν αυτό το κτήμα με την ιδέα να ζουν και να εργάζονται στον ίδιο τόπο εγκαθιστώντας την έδρα εδώ και στην πραγματικότητα, όπως μπορείτε να δείτε, το λογότυπό μας έχει το σχήμα του πύργου του κάστρου, αυτό πιστεύω ότι είναι πολύ ιταλικό χαρακτηριστικό” τόνισε.

Οι γονείς της, Λάουρα Μπιατζότι (Laura Biagiotti) και Τζιάνι Τσίνια (Gianni Cigna), στα τέλη της δεκαετίας του ’80 αποφάσισαν να κατασκευάσουν ένα γήπεδο γκολφ, εκμεταλλευόμενοι την έκταση 150 στρεμμάτων, το οποίο σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα, Τζιμ Φάτζιο.”Η βιωσιμότητα και η κληρονομιά ήταν ήδη σημαντικά στοιχεία για τους γονείς μου τότε” είπε η σχεδιάστρια και διαχειρίστρια του οίκου μόδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ