today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke

Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου Nissan Juke στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Σάντερλαντ. Τo λανσάρισμά του, έρχεται σχεδόν 10 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης γενιάς του μοντέλου, που τότε θεωρήθηκε ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο με τολμηρό στιλ, ταράσσοντας τα νερά στην κατηγορία του.

Σχεδιασμένο από τις ευρωπαϊκές ομάδες σχεδιασμού το 70% της παραγωγής του Juke προορίζεται για τις αγορές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το μοντέλο τροφοδοτείται από έναν τρικύλινδρο DIG- υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα του ενός λίτρου, που αποδίδει 117 ίππους και προσφέρει στον οδηγό του βελτιωμένες επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και πολιτισμένη λειτουργία.

Διαθέτοντας την τεχνολογία Nissan Intelligent Mobility, το νέο μοντέλο είναι το πιο συνδεδεμένο Nissan από τα συμβατικά μοντέλα. Με το νέο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας NissanConnect, οι επιβάτες του νέου Juke, μπορούν να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay και το Android Auto. Παράλληλα, ο οδηγός μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους χάρτες TomTom and Live Traffic ή να ενεργοποιήσει το δικό του In-Car Wi-Fi, προκειμένου να επιτρέψει στους επιβάτες να συνδέσουν τους φορητούς υπολογιστές ή τα tablet τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να υποστηριχθεί η παραγωγή του νέου Juke, θα χρειαστεί επιπλέον προσωπικό για την γραμμή παραγωγής No2 του εργοστασίου.

Οι πρώτες παραδόσεις στις ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής, θα πραγματοποιηθούν στα τέλη του τρέχοντος έτους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ