today-is-a-good-day
21 C
Athens

Κερ: «Ο Λευκός Οίκος έχει ξεπέσει»

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που χαρακτήρισε τον Στιβ Κερ ως «φοβισμένο παιδί», όταν ο τελευταίος ζήτησε πρώτα να ενημερωθεί για την κατάσταση που έχει προκύψει στην Κίνα, πριν πάρει θέση για το θέμα, ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε ως «σουρεαλιστική».
«Ήταν πραγματικά περίεργο» δήλωσε ο Κερ πριν την φιλική αναμέτρηση με τη Μινεσότα και συνέχισε: «Αλλά κυρίως επειδή ήμουν εγώ … Τότε σταματάς και σκέφτεσαι, αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Αυτή είναι άλλη μια μέρα. Εγώ ήμουν το γυαλιστερό αντικείμενο χθες, υπήρχε και άλλο ένα σήμερα, θα υπάρχει και άλλο ένα αύριο. Και το τσίρκο θα συνεχίσει. Είναι παράξενο, αλλά συνέβη».
Ο Κερ, ο οποίος είναι συχνός επικριτής του Προέδρου των ΗΠΑ, δέχθηκε τα «πυρά» του Τραμπ σε συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (9/10), όταν αρνήθηκε αρχικά να σχολιάσει το χειρισμό του ΝΒΑ στις αντιδράσεις που εμφανίστηκαν μετά το “tweet” του γενικού διευθυντή των Ρόκετς, που υποστήριζε τους διαδηλωτές στο Χονγκ Κονγκ. Ο Κερ, ο οποίος παίρνει θέση σε πολλά κοινωνικά θέματα τα τελευταία χρόνια, δήλωσε ότι ήθελε να μάθει περισσότερα για την κατάσταση πριν σχολιάσει. Αφού παρακολούθησε το βίντεο, ο Τραμπ είπε ότι ο Κερ έμοιαζε με «ένα φοβισμένο μικρό αγόρι».
Ο Κερ ανακάλυψε τις παρατηρήσεις του Τραμπ την Τετάρτη, λίγα μόλις λεπτά μετά τη διεξαγωγή της καθημερινής συνέντευξης Τύπου με τα ΜΜΕ. Καθώς προσπάθησε να επεξεργαστεί τις δηλώσεις του Προέδρου, είπε ότι αισθάνεται πως το αξίωμα του Προέδρου έχει αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ