today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ο Τομ Κρουζ συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ζελένσκι

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δέχθηκε σήμερα τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Τομ Κρουζ για να συζητήσουν τοποθεσίες για γυρίσματα, για τη νέα ταινία του διάσημου πρωταγωνιστή.

Ο Ζελένσκι, που υπήρξε ένας πολύ δημοφιλής ηθοποιός στη χώρα του πριν από την εκλογή του στον προεδρικό θώκο της Ουκρανίας τον Απρίλιο, μίλησε στον αστέρα του Mission Impossible για την εμπειρία του στον κινηματογράφο, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε η ουκρανική προεδρία.

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του Ουκρανού προέδρου διακρίνεται ο Ζελένσκι να γελάει στο γραφείο του μαζί με τον Τομ Κρουζ, που είναι επίσης χαμογελαστός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Τομ Κρουζ είπε στον Ζελένσκι ότι «ενδιαφέρεται για τοποθεσίες στην Ουκρανία για τα γυρίσματα μιας από τις νέες ταινίες του» επιβεβαίωσε η προεδρία.

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης επέκριναν τον Ζελένσκι, επειδή συναντήθηκε με τον Αμερικανό ηθοποιό αντί να επικεντρωθεί σε σημαντικότερα ζητήματα, για παράδειγμα τη μάχη κατά της διαφθοράς και τη σύρραξη στην ανατολική Ουκρανία.

Τον Σεπτέμβριο, ο πρόεδρος της Ουκρανίας συναντήθηκε με τους αστέρες του Χόλιγουντ Μίλα Κούνις, Άστον Κούτσερ και Ρόμπιν Ράιτ, στο πλαίσιο ενός φόρουμ στο Κίεβο.

Άλλοι χρήστες εξέφρασαν μια διαφορετική άποψη για τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Τομ Κρουζ.

«Ο Τομ Κρουζ ήρθε εδώ για να προετοιμαστεί να παίξει τον ρόλο του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε μια νέα ταινία για την πρόταση καθαίρεσης σε βάρος του Τραμπ» έγραψε ο μπλόγκερ Πέτρο Τερεντίεφ στο Facebook.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ