today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

Η γκάφα της Κουμουνδούρου που λογόκρινε την ομιλία Τσίπρα

Όσοι επιχείρησαν χθες να δουν μέσω διαδικτύου την ομιλία του κ. Τσίπρα στο φεστιβάλ Σπούτνικ της νεολαίας του, αντιμετώπισαν μια δυσάρεστη έκπληξη: Μαύρο, λόγω μη απόδοσης δικαιωμάτων! Οι επιτελείς της Κουμουνδούρου επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν τραγούδι των AC/DC χωρίς να αποδώσουν δικαιώματα, με αποτέλεσμα η SONY MUSIC να τους ρίξει μαύρο!

Αποτέλεσμα; Το βίντεο της ομιλίας του κ. Τσίπρα λίγη ώρα αφότου τελείωσε η live μετάδοσή του διαγράφηκε και  εξαφανίστηκε.

Το πρόβλημα δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης επιλέγοντας να κλείσουν την ομιλία Τσίπρα με το “Thunderstruck” των AC/DC. O “κάτοχος SME που το έχει αποκλείσει” είναι η Sony Music Entertainment, η οποία κατέχει τα δικαιώματα του τραγουδιού, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει στο επίσημο βίντεο εδώ. Η Sony λοιπόν αντέδρασε άμεσα και “κατέβασε” το βίντεο γιατί πρόλαβαν και ακούστηκαν τα πρώτα riffs από το συγκεκριμένο τραγούδι!

Όπως ήταν λογικό, ο αυτοαποκλεισμός του κ. Τσίπρα μετά τη γκάφα δημιούργησε έντονες αντιδράσεις και γκρίνια στο Εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τους προεδρικούς να χρεώνουν το λάθος στην ομάδα Σκουρλέτη και την αριστερή πτέρυγα στους άμεσους συνεργάτες του κ. Τσίπρα.

“Οι ευκαιρίας προβολής μας είναι ελάχιστες και εσείς με την ανεπάρκειά σας τις απεμπολείτε” ήταν το χθεσινοβραδινό  μήνυμα που έστειλαν δεκάδες μεσαία στελέχη στην Κουμουνδούρου, η οποία πλέον καλείται να αποφασίσει αν θα αλλάξει μοντέλο επικοινωνίας ή θα συνεχίσει με την ίδια αποτυχημένη λογική…

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ