today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Απειλές Παπαγγελόπουλου προς Ράικου και Αγγελή σε νέες του δηλώσεις

Με απειλές και βαριές εκφράσεις επιλέγει ο πρ. αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαγγελόπουλος να απαντήσει στις κομβικές καταθέσεις των δύο εν ενεργεία δικαστικών που τον εμπλέκουν ευθέως στην υπόθεση της σκευωρίας Novartis.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος με δήλωσή του στην Real News της Κυριακής προβλέπει ότι οι δύο μάρτυρες που τον εμπλέκουν “δεν θα μπορούν να βγούν από το σπίτι τους” μιας και “πολύ σύντομα θα αποδειχτούν οι παράνομες ενέργειες και τα πραγματικά κίνητρά τους”.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος στη δήλωσή του θέτει σειρά ερωτημάτων προς την κα Ράικου, αναφέροντας ότι “κάποιοι αρρωστημένοι εγκέφαλοι μεθοδεύουν νέες σκευωρίες προκειμένου να προκαλέσουν νέες έρευνες εις βάρος μου” κάνοντας λόγο για εγκληματική δράση αυτών που επιχειρούν να τον κατασυκοφαντήσουν, να τον εκδικηθούν και να τον εξουδετερώσουν.

Σύμφωνα με την Real News που φιλοξενεί τη δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου, ο πρ. Υπουργός, χωρίς να τον ονομάζει, δείχνει προς τον Αντώνη Σαμαρά, ως “το πρόσωπο που επιχειρεί απροκάλυπτα και εκδικητικά” την πολιτική του δίωξη…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ