Αφιέρωμα του France24 στον Τσιτσιπά

Νίκος Γκάλης…Coca Cola και Στέφανος Τσιτσιπάς: όλα μαζί στο μεγάλο αφιέρωμα του France24 στον Ελληνα τενίστα, στο νεότερο παίκτη στον κόσμο-όπως υπογραμμίζει- που βρίσκεται στο Top-10, μέλος της γενιάς που αμφισβητεί «τους μεγάλους τρεις» (Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Ναδάλ), με αφορμή το τουρνουά  ATP Ζουχάι στη Κίνα.
«Προκειμένου να βρεθούμε υψηλότερα στην κατάταξη, πρέπει να τους ξεπεράσουμε και είναι πολύ δύσκολο έργο. Αλλά δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Όπως είναι το σλόγκαν μου, μην περιμένεις μια ευκαιρία, δημιούργησέ τη. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να περιμένεις, επειδή παραδίδεις κάτι όταν περιμένεις», λέει ο Τσιτσιπάς.
Το France 24, αναφέρει ότι «παρά τη νεαρή ηλικία του, ο Τσιτσιπάς έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια στην καριέρα του, τρεις τίτλους ATP Tour, δύο αυτή τη χρονιά. Η ζωή του έχει αλλάξει καθώς η φήμη του έχει αυξηθεί. Όταν περπατά στους δρόμους της πατρίδας του, είναι περιτριγυρισμένος από παιδιά που αρχίζουν να απολαμβάνουν το τένις εξαιτίας του. Είναι ίσως λίγο υπερβολικό , αλλά ένας φίλος του πρόσφατα του είπε ότι είναι πλέον το πιο διάσημο όνομα στην Ελλάδα πίσω από την Coca-Cola».