today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Ελ.Λύση: Ο Κ.Μητσοτάκης “αθωώνει” τον ΣΥΡΙΖΑ για το Μάτι

Για «Πολιτική διγλωσσία» του πρωθυπουργού κάνει λόγο η Ελληνική Λύση με αφορμή την ομιλία του στον ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή και τον κατηγορεί ότι απαλλάσσει τον κ. Τσίπρα από τις ευθύνες του για την τραγωδία στο Μάτι.

«Από το βήμα του ΟΗΕ (εξωτερικό) ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι τον Ιούλιο του 2019, με την εκατόμβη νεκρών και την ασύλληπτη καταστροφή φταίει, η κλιματική αλλαγή, απαλλάσσοντας με τη δήλωσή του αυτή την Κυβέρνηση Τσίπρα!», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και συνεχίζει: «Αντιθέτως, όσο ήταν στην Ελλάδα (εσωτερικό) για τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνοι για την πυρκαγιά στο Μάτι ήταν ο τέως πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, η πρώην περιφερειάρχης κ. Δούρου, ο κ. Σκουρλέτης και ο κ. Τόσκας!

Στη ΝΔ φαίνεται πως στήριξαν τον προεκλογικό τους αγώνα πάνω στα πτώματα των θυμάτων της καταστροφικής πυρκαγιάς και τώρα ως κυβέρνηση… ανακάλυψαν την κλιματική αλλαγή, θάβοντας έτσι τις πολιτικές ευθύνες!», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ