today-is-a-good-day
13.1 C
Athens

Τ.Θεοδωρικάκος για Novartis: Το μεγάλο σκάνδαλο είναι η μεθόδευση από την προηγούμενη κυβέρνηση

Σφοδρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα για τα όσα είπε από το βήμα της ΔΕΘ, αλλά και κατά της προηγούμενης κυβέρνησης, για την υπόθεση Novartis εξαπέλησε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος όσον αφορά την υπόθεση Novartis.

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ προσθέτοντας πως ο κ. Τσίπρας έχει ξεχάσει ότι εκείνος και ο κ. Βαρουφάκης οδήγησαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.

«Μας χρέωσαν με 100 δισεκ. ευρώ, εκχώρησε τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, διέλυσε τη μεσαία τάξη, δίχασε τους έλληνες και έκανε αλλεπάλληλες παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη με αποκορύφωμα τη σκευωρία Novartis», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Εσωτερικών για την κυβέρνηση Τσίπρα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών σχολίασε, επίσης, και τη σκευωρία Novartis, υποστηρίζοντας ότι με θρασύτατο τρόπο η προηγούμενη κυβέρνηση «κρέμασε 10 ανθρώπους στα μανταλάκια», χωρίς στοιχεία. Επιπλέον, όπως προσέθεσε, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πρόκειται για μεγάλο σκάνδαλο, σχολιάζοντας πως  όντως είναι μεγάλο σκάνδαλο αλλά όσον αφορά τη μεθόδευση αυτής της υπόθεσης.

«Όλη η αλήθεια στο φως για τους πάντες και για τα πάντα», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Σχετικά με το ζήτημα των μετακλητών απάντησε ο Υπουργός Εσωτερικών, ανέφερε πως έχει ζητήσει από το σύνολο των υπουργείων και των κρατικών να παρουσιάσουν ποιες είναι οι ανάγκες τους, ώστε να υπάρξει συνολικός προγραμματισμός για προσλήψεις αναγκαίου τακτικού και εποχικού προσωπικού.

Τέλος, επεσήμανε πως σκοπός της κυβέρνησης είναι το σχέδιο για να βγει οριστικά η Ελλάδα από την κρίση μέσα στην τετραετία, και ότι επιθυμούν να κριθούν αυστηρά και δίκαια από τους Έλληνες πολίτες.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ