today-is-a-good-day
20 C
Athens

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον ΣΥΡΙΖΑ με βαριά υπονοούμενα

Ως ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών εκλαμβάνεται η επίθεση του blog periodista το οποίο θεωρείται ότι εκφράζει τις απόψεις του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά, στην πρ. Περιφερειάρχη  Ρένα Δούρου και τον σύζυγό της Γ. Μπενίση, πρ. Πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ.

Το blog στην ανάρτησή του κατηγορεί το “ζεύγος Μπενίση – Δούρου για απόλυτο κυνισμό και προκλητικό σχεδιασμό, όπου “κάνοντας ο καθένας δεξιοτεχνικά την τελευταία του ενέργεια πέτυχε την απαξίωση της τιτάνιας προσπάθειας του Αλέξη Τσίπρα”.

Το δημοσίευμα δεν μένει στους πολιτικούς χαρακτηρισμούς, αλλά μιλά για φωτογραφικούς διαγωνισμούς που προχώρησε το ζεύγος σε  ΕΥΔΑΠ και Περιφέρεια προκειμένου να ευνοηθεί συγκεκριμένος εργολάβος στον τομέα των υγρών και στερεών αποβλήτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από το ζεύγος Μπενίση – Δούρου, αλλά ούτε και οποιαδήποτε ανακοίνωση κάλυψής τους από την Κουμουνδούρου, όπως είθισται να συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Το δημοσίευμα πάντως καταλήγει με την απειλή ότι οι συντάκτες του θα επανέλθουν στο θέμα.

Να σημειωθεί ότι το periodista και οι ιδιοκτήτες του βρίσκονται πάρα πολύ κοντά στην ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, και γι αυτό τον λόγο έχει ασκηθεί δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα από πρ. συντρόφους του όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Π. Λαφαζάνης. Το 2014 μάλιστα ο ιδιοκτήτης του είχε διαθέσει προσωπική του διαδικτυακή πλατφόρμα προκειμένου να τρέξει η επίσημη καμνπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ