today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ο Παύλος Μαρινάκης

Την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Παύλος Μαρινάκης. Μιλώντας στο προσυνέδριο της Οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη, ο νυν αντιπρόεδρος έδωσε έμφαση στην ανάγκη να βρεθεί η νέα γενιά στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ανήκουμε σε μια γενιά που είχαμε την τύχη να μπορούμε να αποκτήσουμε σημαντικά εφόδια. Ανήκουμε όμως ταυτόχρονα στη γενιά που δεν είχε ευκαιρίες να εφαρμόσει αυτά τα εφόδια στην πράξη. Επί τεσσεράμισι χρόνια, όπως όλη η χώρα, έτσι και οι νέοι αντέξαμε στη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αντέξαμε στη χυδαιότητα των άκρων. Αντέξαμε στη θέα της ολικής καταστροφής. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις τύχες της Ελλάδας στα χέρια μας. Να διεκδικήσουμε περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Να απαιτήσουμε συνθήκες ασφάλειας. Να αξιώσουμε η φωνή μας να ακούγεται ισότιμα.»
Παράλληλα, σε ανάρτησή του, ο Παύλος Μαρινάκης μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με σεβασμό στις αρχές της Οργάνωσης και με επίγνωση της ευθύνης θέτω σήμερα στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ώστε να φέρουμε στο προσκήνιο τους νέους ανθρώπους της χώρας μας, να δώσουμε φωνή σε αυτούς που έφυγαν από την Ελλάδα και σε αυτούς που έμειναν να αγωνίζονται, να δώσουμε ελπίδα σε αυτούς που έρχονται.»
Υπενθυμίζεται ότι η εκλογή του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ θα γίνει στο Συνέδριο της οργάνωσης, που έχει προγραμματιστεί για τις 4-6 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Η ηλεκτρονική διαδικασία ανάδειξης των συνέδρων άνοιξε χθες, μέσω της πλατφόρμας members.onned.gr, και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Μαρινάκη εδώ.
Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το προσυνέδριο εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ