today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Λ.Αυγενάκης: Η σημαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ θα κυματίζει στο υφυπουργείο

Ο υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε ανάρτηση του στο twitter, αφού συνεχάρη τους νταμπλούχους Ολυμπιακό (άνδρες) και ΠΑΟΚ (γυναίκες), ανέφερε πως η σημαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ θα κυματίζει στο Υφυπουργείο μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2021, που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα.

«Η σημαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ μου παραδόθηκε από την ΟΧΕ και θα κυματίζει στο Υφυπουργείο μέχρι την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2021 στη χώρα μας. Μπράβο στους νταμπλούχους Ολυμπιακό (άνδρες) και ΠΑΟΚ (γυναίκες),μπράβο για την εξαίρετη εκδήλωση», έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως είναι γνωστό, χθες παρουσία του, Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργου Γεωργαντά, του αντιπροέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρώην προέδρου της ΟΧΕ, Στέλιου Αγγελούδη, και του τέως γ.γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων χάντμπολ Α1 ανδρών και γυναικών, για την περίοδο 2019-20, καθώς και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της περασμένης σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ