today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Φ.Γεννηματά από Κιλελέρ: Η παράταξη μας θα είναι πάντα στο πλάι της αγροτιάς

Το μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ επισκέφτηκε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στα πλαίσια της επίσκεψης στη Λάρισα, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη και την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Γεννηματά κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο και σε δήλωση της σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ και η παράταξή μας ήταν και θα είναι πάντα στο πλάι του αγρότη και της αγροτιάς».

Αναφερόμενη στον πρωτόγενη τομέα, η κ. Γεννηματά είπε ότι ο πρωτόγενης τομέας και η αγροτική παραγωγή «μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην πραγματική έξοδο της χώρας μας από την κρίση». Επίσης, υποαστήριξε ότι «το Κίνημα Αλλαγής με το Σχέδιο Ελλάδα έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για την ενίσχυση, αλλά και τη στροφή της παραγωγής από την ποσότητα στην ποιότητα, αλλά και την ανταπόκριση του Έλληνα αγρότη στις σύγχρονες προκλήσεις».

Τέλος, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι η παράταξη έχει ισχυρότατους δεσμούς με τον αγροτικό κόσμο, σημειώνοντας πως «ο αγρότης και η αγρότισσα αναγνωρίζουν την τεράστια διαχρονική προσφορά της παράταξής μας και προσβλέπουν στο ΚΙΝΑΛ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ