today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

“Πυρά” Τραμπ κατά της ηθοποιού Ντέμπρα Μέσινγκ

Τίποτα και κανέναν δεν αφήνει ασχολίαστο ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Χθες ήρθε η σειρά της ηθοποιού Ντέμπρα Μέσινγκ η οποία ζήτησε να γίνουν γνωστά τα ονόματα των πλουσίων που θα συνδράμουν οικονομικά για την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ.

“Δεν έχω ξεχάσει ότι όταν ανακοινώθηκε πως θα κάνω το «The Apprentice» και όταν σημείωσε μεγάλη τηλεθέαση, βοηθώντας να ανέβουν τα νούμερα του NBC, η @ DebraMessing ήρθε σε μένα και με ευχαρίστησε, ακόμα με αποκάλεσε «κύριε», πώς αλλάζουν οι καιροί”, έγραψε στο Twitter ο Τραμπ.

Η Μέσινγκ και ο συνεργάτης της στο NBC, Έρικ ΜακΚόρμακ, δήλωσαν ότι ντρέπονται για τους υποστηριχτές του Τραμπ στο Χόλιγουντ που θα παραβρεθούν στον έρανο, όπου τα εισιτήρια μπορεί να φτάσουν μέχρι και τις 100.000 δολάρια για τα δύο άτομα.

“Παρακαλώ εκτυπώστε μια λίστα όλων των συμμετεχόντων. Το κοινό έχει δικαίωμα να γνωρίζει” έγραψε η Μίσινγκ στο Twitter ύστερα από δημοσίευμα του Hollywood Reporter.

Αλλά και ο ΜακΚόρμακ έγραψε στο Twitter απευθυνόμενος προς το Hollywood Reporter: “Αν έχετε την καλοσύνη αναφέρετε όλους όσοι συμμετάσχουν σ’ αυτό το γεγονός, έτσι ώστε οι υπόλοιποι να ξέρουμε με ποιον δεν θέλουμε να συνεργαστούμε. Ευχαριστώ”.

Η πολιτική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 Σεπτεμβρίου και θα φιλοξενηθεί από την πρόεδρο της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής Ρόνα ΜακΝτάνιελ, τον συμπρόεδρο του RNC Τόμι Χικς Τζούνιορ, τον προϊστάμενο της εκστρατείας Μπραντ Πάρσκαλ και τον πρόεδρο της χρηματοδότησης για τη νίκη του Τραμπ, Τοντ Ρίκετς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ