today-is-a-good-day
21 C
Athens

Γ.Βρούτσης: Έγγραφο-ντοκουμέντο αποδεικνύει ότι δεν επανυπολογίστηκαν 223.000 συντάξεις

«Έγγραφο-ντοκουμέντο του υπουργείου Εργασίας αποδεικνύει ότι δεν επανυπολογίστηκαν 223.000 συντάξεις!» αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που χθες μιλούσε για fake news θα ζητήσει συγγνώμη;;;» διερωτάται ο κ. Βρούτσης.

Το έγγραφο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» όπου αποδεικνύει ότι 223.000 συντάξεις δεν επαναϋπολογίστηκαν.

dikaiologitika.gr

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βρούτσης την Τρίτη το πρωί, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι καθυστερούν τα εκκαθαριστικά σε περίπου 223 χιλιάδες συνταξιούχους.

Σε περίπου 223 χιλιάδες συνταξιούχους δεν έχει γίνει επανϋπολογισμός και για αυτό καθυστερούν τα εκκαθαριστικά είχε δηλώσει ε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννης Βρούτσης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον υπουργό πρόκειται για 223.906 συντάξεις που δεν έχουν απανυπολογιστεί. Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι οι εκκρεμείς συνταξιοδοτικές υποθέσεις ξεπερνούν τις 470 χιλιάδες.

«Δυστυχώς δεν μπορώ να το πω με ακρίβεια ακόμη το πόσες είναι. Είναι εκατοντάδες χιλιάδες σίγουρα περνάνε τις 470.000 οι συνολικές εκκρεμότητες σε κύριες ή επικουρικές συντάξεις, από αυτές οι 65 χιλιάδες είναι οι συντάξεις χηρείας» τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ