today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο μιλάει για τη σχέση τους

Είναι στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο από το 2016. Όμως τώρα η σύντροφος του άσου των γηπέδων Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ παραδέχεται ότι η σχέση με έναν τόσο διάσημο δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά δεν θα το άλλαζε με τίποτα.

Η 25χρονη πρώην πωλήτρια ρούχων ομολόγησε ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» όταν για πρώτη φορά συναντήθηκαν και επίσης αποκάλυψε ότι αποπλάνησε τον 34χρονο ποδοσφαιριστή.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη Sun η Τζορτζίνα είπε ότι είναι δύσκολο να έχει σχέση με κάποιον που βρίσκεται συνεχώς υπό παρακολούθηση, αλλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, επισημαίνοντας πως η μεταξύ τους συναισθηματική σχέση είναι το σημαντικότερο και προσπαθεί να κρατάει πάντα τη σπίθα του ρομαντισμού αναμμένη, λέγοντας ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια κοιμάται πάντα μόνο με τα εσώρουχα της.

«Αυτό που νιώθω γι’ αυτόν είναι ισχυρότερο από οτιδήποτε άλλο. Μαζί είμαστε πολύ δυνατοί και υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός», είπε και πρόσθεσε ότι «η αποπλάνηση και η ονειροπόληση είναι πολύ σημαντική. Πάντα κοιμάμαι με εσώρουχα και κυρίως σέξι» και συνέχισε ότι ο ύπνος με σέξι εσώρουχα είναι πιο «άνετος» και «ρομαντικός» και θα κάνει τον άντρα σας «χαρούμενο».

Όταν γνωρίστηκαν οι δυο τους η Τζορτζίνα δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci και ξανασυναντήθηκαν λίγες ημέρες αργότερα σε μία εκδήλωση του οίκου μόδας. «Μας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσουμε σε μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, έξω από το εργασιακό περιβάλλον μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δυο», είπε.

Από τότε το ζευγάρι είναι μαζί και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ