Β.Κεγκέρογλου: Αντιφατικά τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης

«Οι εξαγγελίες και τα πρώτα δείγματα επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ είναι αντιφατικά. Με θετικές πρωτοβουλίες για ορισμένα θέματα, προσπαθεί να δημιουργήσει καλή εικόνα και μακάρι να υλοποιηθούν προς προς όφελος της χώρας, αλλά ταυτόχονα προβληματίζει τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν με θολές, αρνητικές και αμφίσημες σε ορισμένες περιπτώσεις δηλώσεις και επιλογές, που προφανώς θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα στην κοινωνία» γράφει, σε άρθρο του στη «Νέα Σελίδα» ο βουλευτής Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής, γραμματέας της Κ.Ο. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Συνεχίζοντας ο κ. Κεγκέρογλου επισημαίνει: «Τα πρώτα δείγματα είναι αρνητικά. Με την όξυνση της τουρκικής προκλητικότητας ο κ. Μητσοτάκης δεν πρέπει να συνεχίσει την τακτική του κυρίου Τσίπρα χωρίς την ελάχιστη συνεννόηση με τους πολιτικούς αρχηγούς».

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι «ο κ. Μητσοτάκης μετά την αρχική αμφιταλάντευση επέλεξε τη θολή διάταξη της κυρίας Κεραμέως, αντί της καθαρής τοποθέτησης του Κινήματος Αλλαγής και της αποτελεσματικής διάταξης που προτάθηκε από τη Φώφη Γεννηματά μόνο και μόνο για να περάσει το μήνυμα της μονοκομματικής πυγμής».

Ο κ. Κεγκέρογλου καταλήγει στο άρθρο του ως εξής: «Το Κίνημα Αλλαγής που αντιπαρατέθηκε τεσσεράμισι χρόνια στη “συριζίτιδα” του κ. Τσίπρα θα κάνει το ίδιο με τη “δεξιά συρυζίτιδα” του κυρίου Μητσοτάκη, αναδεικνύοντας την πολιτική που έχει ανάγκη η Ελλάδα, προτείνοντας και απαιτώντας βιώσιμες και δίκαιες λύσεις για την κοινωνία και τους πολίτες».