today-is-a-good-day
18.5 C
Athens

Tο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ανέστειλε το check-in σε όλες τις πτήσεις αναχώρησης

Οι υπηρεσίες check-in σε πτήσεις ανεστάλησαν στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ανακοίνωσε σήμερα η αερολιμενική αρχή, επικαλούμενη την αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι αντικυβερνητικές διαμαρτυρίες.

Όλο και πιο βίαιες διαμαρτυρίες έχουν βυθίσει τον ασιατικό χρηματοπιστωτικό κόμβο στη σοβαρότερη πολιτική κρίση εδώ και δεκαετίες, δημιουργώντας μια πρόκληση για την κεντρική κυβέρνηση στο Πεκίνο.

Η αερολιμενική αρχή ματαίωσε χθες, Δευτέρα, όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο και ο αερομεταφορέας του Χονγκ Κονγκ, η Cathay Pacific Airways, ανακοίνωσε σήμερα πως ανέστειλε όλα τα check-in.

«Έχει προκληθεί αναστάτωση στις επιχειρήσεις στους τερματικούς σταθμούς του Διεθνούς Αεροδρομίου του Χονγκ Κονγκ ως αποτέλεσμα της δημόσιας συγκέντρωσης σήμερα στο αεροδρόμιο», ανακοίνωσε η αερολιμενική αρχή προσθέτοντας πως οι υπηρεσίες check-in για τις πτήσεις που αναχωρούν έχουν ανασταλεί μέχρι τις 4:30 μ.μ. τοπική ώρα. Σε μια χωριστή δήλωση, η Cathay Pacific αναφέρει πως «μπορεί να υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση στις πτήσεις».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται ο αριθμός των πτήσεων αναχώρησης που επηρεάζονται από τη διακοπή του check-in ούτε αν θα επηρεασθούν και οι πτήσεις που φθάνουν στο Χονγκ Κονγκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ