today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Τσίπρας για Πολάκη: Πείτε του να καθίσει κάτω!

Αποδέκτης του εκνευρισμού του Αλέξη Τσίπρα έγινε ο Παύλος Πολάκης κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτή υπουργός Υγείας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα την ώρα που ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, επιχειρούσε να απαντήσει επί προσωπικού για τις αιχμές που νωρίτερα είχε αφήσει ο κ. Τσίπρας.

Ο κ. Πολάκη σηκώθηκε από το έδρανό του διαμαρτυρόμενος: «Τι είναι αυτά κύριε Πρόεδρε; Τι κάνει ο Βορίδης; Ομιλία; Αν τα είχα κάνει εγώ αυτά που κάνει ο Βορίδης θα γινόταν χαμός εδώ μέσα» άρχισε να φωνάζει ο κ. Πολάκης προκαλώντας την αντίδραση βουλευτών της Ν.Δ.

Ωστόσο, εκτός από τους βουλευτές της Ν.Δ η αντίδραση Πολάκη προκάλεσε την εμφανή δυσαρέσκεια του κ. Τσίπρα , ο οποίος γύρισε και βλέποντας τον κ. Πολάκη είπε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «Πείτε του να καθίσει κάτω. Να καθίσει κάτω».

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο κ. Σκουρολιάκος, ο οποίος καθόταν ακριβώς πίσω από τον κ. Τσίπρα γύρισε στον κ. Πολάκη φωνάζοντάς του «Παύλο κάθισε. Κάθισε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ