today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Τραγωδία στην Κρήτη: 8χρονη πνίγηκε σε πισίνα ξενοδοχείου

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες, λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, οκτάχρονο κορίτσι με καταγωγή από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές με την οικογένεια του σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Το κοριτσάκι πνίγηκε στα νερά της πισίνας του ξενοδοχείου, μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια μελών της οικογένειάς του και άλλων τουριστών.

«Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σωθεί το 8χρονο κοριτσάκι. Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ήδη, με εντολή εισαγγελέα έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής», δήλωσε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου, Γιάννης Τασσόπουλος.

«Κληθήκαμε στο σημείο και σπεύσαμε άμεσα, με ασθενοφόρο, αλλά και με μικρό όχημα με τον γιατρό. Στο ξενοδοχείο έφτασε και ασθενοφόρο από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής. Το παιδί ήταν σε κατάσταση ανακοπής μετά από πνιγμό. Επί 20 λεπτά τρεις γιατροί επιχειρούσαν να το επαναφέρουν, ενώ η προσπάθεια συνεχίστηκε και στα Επείγοντα Περιστατικά του νοσοκομείου που μεταφέρθηκε. Δυστυχώς όμως το παιδί δεν επανήλθε», δήλωσε, από την πλευρά του, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο εκπρόσωπος συντονιστικού του ΕΚΑΒ Κρήτης, Γιάννης Ζαφειρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ