today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Ζάκυνθος: Αυτοκίνητο περνά διάβαση και χτυπά πεζό στο Αργάσι (βίντεο)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο κυκλοφόρησε στα social media και το οποίο δημοσιεύει η imerazante.gr, δείχνει ένα αυτοκίνητο να χτυπά πεζό στο Αργάσι της Ζακύνθου. Το συμβάν έγινε σήμερα στις 09.35.

Στο βίντεο φαίνεται ένα όχημα να σταματά στην διάβαση για να περάσουν κάποιοι πεζοί. Το αυτοκίνητο όμως που ακολουθούσε, προσπέρασε παράνομα το σταματημένο το όχημα και έπεσε πάνω στους πεζούς που πέρναγαν εκείνη την ώρα την διάβαση. Μάλιστα για λίγα εκατοστά ο ανόητος οδηγός, δεν χτύπησε μωρό που ήταν σε καρότσι και την μητέρα του, που θέλησαν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο.Το συμβάν έγινε σήμερα στις 09.35.

Η Ζάκυνθος αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα παραβατικότητας, τόσο από τους ντόπιους οδηγούς όσο και από τους τουρίστες. Είναι χαρακτηριστικό πως κάθε σεζόν τα τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινή ρουτίνα, ενώ τα δυστυχήματα είναι κάθε χρόνο και περισσότερα.

Η πλειοψηφία των κατοίκων “χρεώνει” την κατάσταση αυτή στην ελλιπή αστυνόμευση από την Τροχαία του νησιού, η οποία όπως λένε υπολειτουργεί, εξαντλώντας το καθήκον της σε κάποιες κλήσεις παρκαρίσματος και σε ελάχιστα μπλόκα και ελέγχους ρουτίνας, καθώς στο κακό οδικό δίκτυο, η συντήρηση και η βελτίωση του οποίου τα τελευταία χρόνια έμεινε στις εξαγγελίες και στις υποσχέσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ