today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

Γ.Αμυράς: Ελπίζω να τα καταφέρει ο Μαυρωτάς

Με μια αποστασιοποιημένη, σκωπτική και αιχμηρή δήλωση, επέλεξε να τοποθετηθεί ο εκλεγμένος βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην στέλεχος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς για την τοποθέτηση του πρ. συναδέρφου του από το Ποτάμι Γιώργου Μαυρωτά, στη θέση του Γ.Γ. Αθλητισμού.

Ο Γιώργος Αμυράς, ως βουλευτής του Ποταμιού, είχε επιλέξει να διαφοροποιηθεί από την ψήφιση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, γεγονός που τον έφερε εγγύτερα στη Ν.Δ.. Αντίθετα ο Γ.Μαυρωτάς, μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε επιλέξει την υπεράσπιση της συμφωνίας των κ.κ Τσίπρα και Ζάεφ, παρά την εκλογική συντριβή  του κόμματός του και την αποδοκιμασία των επιλογών του.

Γι αυτό και η στεγνή και αφ υψηλού δήλωσή του κ. Αμυρά, με την οποία απλώς εκφράζει την ελπίδα του για την επιτυχία Μαυρωτά, θεωρείται ως  ενδεικτική του ψυχρού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στους πρ. συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έντονα προβληματισμένοι με την τοποθέτηση του κ. Μαυρωτά στη θέση του Γ.Γ. Αθλητισμού φέρονται κι άλλα στελέχη που προέρχονται από το Ποτάμι όπως ο Γρ. Ψαριανός, καθώς και ορισμένα στελέχη της Ν.Δ., τα οποία σημείωναν ότι “κέντρο δεν μπορεί να νοείται η κοινοβουλευτική στήριξη στον Τσίπρα, ούτε η υιοθέτηση θέσεων (όπως η συμφωνία των Πρεσπών) που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα της χώρας”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ