Κ.Βελόπουλος: Η φτώχεια και τα εθνικά θέματα σημαντικότερα από το «Ελληνικό»

239
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κάνει δηλώσεις μετά τα πρώτα αποτελέσματα στις Βουλευτικές Εκλογές 2019, Κυριακή 7 Ιουλίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ PIXEL/ STR

Σημαντικότερα από την επένδυση στο «Ελληνικό» είναι τα εθνικά θέματα και η φτώχεια, για τα οποία «δεν ακούσαμε τίποτε», σχολίασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, αναφερόμενος στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό.

«Σήμερα ο κύριος Μητσοτάκης μάζεψε το ευέλικτο σχήμα του, γιατί υπάρχει και το άλλο των πενήντα ενός, μάζεψε λοιπόν το ευέλικτο των 18 υπουργών. Λόγια, λόγια, λόγια. Δεν ακούσαμε κάτι συγκεκριμένο, το μόνο που καταλάβαμε ήταν ότι η αγάπη του για την ΕΥΠ είναι ιδιαίτερα μεγάλη» τόνισε ο κ.Βελόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, και πρόσθεσε: «Το μόνο που καταλάβαμε , είναι ότι αυτός και η Νέα Δημοκρατία αγαπούν τον κύριο Λάτση και το Ελληνικό. Δύο μέρες δεν πέρασαν και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το πώς θα γίνει η τεράστια δήθεν επένδυση του Λάτση στο Ελληνικό. Λέμε λοιπόν το εξής. Ότι είναι σημαντικότερο το θέμα των Σκοπίων, σημαντικότερο τα Ελληνοτουρκικά, σημαντικότερη η φτώχεια των Ελλήνων. Γι’ αυτά δεν ακούσαμε τίποτα. Λόγια, λόγια, λόγια».