today-is-a-good-day
20 C
Athens

Ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου, παρουσία του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη, ορκίστηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο τα μέλη της νέας κυβέρνησης.

Όλα ήταν έτοιμα  από νωρίς στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του νέου υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λίγο μετά τις 11:20 άρχισαν να φτάνουν οι υπουργοί και υφυπουργοί. Από τους πρώτους που πέρασαν την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου ήταν ο νέος υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος.

«Είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε περάσει από το ίδιο υπουργείο, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε», δήλωσε ο νέος υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

«Υπόσχομαι ότι θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας. Υποσχεθήκαμε φωτεινή Ελλάδα, τι ποιο Φωτεινό να μιλάμε για τα παιδιά», δήλωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη κατά την άφιξή της.

«Είναι μία μεγάλη μέρα, ώρα για δουλειά», δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος

«Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό που μου εμπιστεύτηκε τη φορολογική πολιτική στη δημόσια περιουσία. Θα κάνουμε να πάντα ώστε να έρθει ανάπτυξη και καλά αμοιβόμενες εργασίες», ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ